Mikael Jantusen edustama Paris Basketball otti historiansa ensimmäisen voiton Euroliigassa makeimmalla mahdollisella tavalla, kun se voitti hallitsevan mestari Panathinaikosin.

Paris Basketball aloitti Euroliigan pelinsä kahdella niukalla tappiolla, mutta kolmannessa rävähti, kun Paris kirjautti mairean 84-80-voiton kreikkalaisjätistä. Paris Basketball lähti otteluun ennakkoluulottomasti ja johti toisella neljänneksellä jo parhaimmillaan 15 pisteellä.

Panathinaikos tuli vahvasti päälle päätösneljänneksellä, mutta muutama minuutti ennen loppua Jantunen upotti vapaaheitot sisään nostaen eron kymmeneen. Panathinaikos sai lopussa kavennettua eroa, mutta pariisilaisten johto piti loppuun saakka. Avausviisikossa ollut Jantunen huhki joukkueensa kolmanneksi isoimmat minuutit (23.20) ja merkkautti tilastoihinsa kuusi pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa.

Viikon toisessa Euroliigan ottelussa Jantunen oli niin ikään isossa roolissa, mutta tällä kertaa Paris Basketball taipui Gordon Herbertin valmentaman Bayern Münchenin vieraana niukasti 107-109. Pariisilaisilla oli mahdollisuus voittoon viime hetkillä, mutta tähtipelaaja TJ Shortsin yritys ei tällä kertaa onnistunut ja Herbert pääsi miehistöineen juhlimaan voittoa. Tappiosta huolimatta Jantunen oli vakuuttavassa vedossa heittäen kolmen pisteen heittonsa 4/6 ja keräten yhteensä 12 pistettä, viisi levypalloa ja syötön. ”Yleismies-Jantunen” uurasti kentällä 26,5 minuuttia.